Autodesk Revit 2017 architecturale opdrachtreferentie


Dit boek biedt u een gemakkelijk te gebruiken referentie voor alle Autodesk Revit s architecturale opdrachten. Deze opdrachtreferentie kan worden gebruikt terwijl u in de software werkt om u te helpen begrijpen wat elke opdracht doet en hoe deze in uw algehele workflow kan worden gebruikt. Ook opgenomen in dit boek zijn bijna 100 video-tutorials die je verder helpen Autodesk Revit onder de knie te krijgen.

Het boek is op dezelfde manier georganiseerd als de gebruikersinterface van Revit wordt gepresenteerd. Elk tabblad van het lint wordt weergegeven als een hoofdstuk in het boek. Binnen het hoofdstuk wordt elke knop weergegeven in het boek zoals het van links naar rechts op het lint verschijnt. Het op deze manier ordenen van het boek maakt het gemakkelijk om elke opdracht in het boek te lokaliseren en het gebruik ervan te begrijpen.

Voor elk opdrachtgegeven ziet u een korte beschrijving van wat het hulpmiddel zal doen, hoe het wordt gebruikt en de opties die u krijgt als u het hulpmiddel gebruikt. In sommige gevallen worden ook de suggesties of tips van de auteur over het gebruik van de tool gepresenteerd. Wanneer u de hulpmiddelen in Revit leert, hoeft u mogelijk niet het volledige item in de tool te lezen. Om dit te vergemakkelijken, bevatten veel van de tools een Quick Steps-gedeelte om de tools en opties in een overzichtsvorm uit te leggen.

Dit boek zal je helpen bij het leren van de Revit-interface en alle commando's. Voor ervaren gebruikers kan de opdrachtreferentie u kennismaken met opdrachten die u nog niet eerder hebt gebruikt of u helpen met opdrachten die u minder vaak gebruikt. Wat voor gebruikersniveau u ook bent, deze opdrachtreferentie wordt een waardevolle hulpbron voor u terwijl u met Revit werkt.

Inhoudsopgave

1. Invoering
2. Toepassingsmenu en gebruikersinterface
3. Architectuur Tab
4. Tabblad Structuur
5. Tabblad invoegen
6. Annoteer Tab
7. Tab analyseren
8. Massa en sitetabblad
9. Samenwerken Tab
10. Bekijk Tab
11. Beheer tabblad
12. Wijzig het tabblad
13. Contextueel tabblad

Kosten $ 57.67

Koop het op Amazon!