Autodesk Revit 2017 architectuurcertificering examenhandleiding: gecertificeerde gebruiker en gecertificeerde professional


De Autodesk Revit 2017-architectuurcertificeringshandleiding voor examenstudies is bedoeld voor gebruikers die Autodesk Revit al ten minste zes maanden gebruiken en klaar zijn om hun officiële Autodesk Revit-certificering na te streven. Met dit snelle boek bent u snel voorbereid op de certificeringsexamens met leuke en gemakkelijk te volgen instructies, van alles, van massa's tot aanzichten tot documentatie. Autodesk biedt twee niveaus van certificeringsexamens: het examen Autodesk Certified User en het examen Autodesk Certified Professional. Dit boek behandelt beide Autodesk Revit-certificeringsexamens met stapsgewijze instructies en zit boordevol waardevolle informatie die u wilt weten voordat u een van deze examens neemt.

Dit boek geeft u snel informatie over de aard van de vragen van deze examens, zodat u precies weet wat u op de examendag kunt verwachten. Dit boek is de meest uitgebreide en grondige voorbereiding voor deze beschikbare examens. Inbegrepen zijn oefeningen, oefenvragen en kennissimulaties die bedoeld zijn om de kennis te simuleren die gebruikers zouden moeten hebben om de certificeringsexamens te halen.

Bij dit boek zijn ook twee complete praktijkexamens opgenomen; één voor het gecertificeerde gebruikersexamen en één voor het gecertificeerde professionele examen. Deze praktijkexamens zijn programma's die op uw Windows-computer kunnen worden uitgevoerd. Elk examen is getimed en ontworpen om het soort vragen te simuleren dat je tijdens de examens tegenkomt.

Elk hoofdstuk is onderverdeeld in enkele secties. Het eerste deel van elk hoofdstuk geeft u een overzicht van de onderwerpen die in dat hoofdstuk worden behandeld. Vervolgens is een reeks oefeningen ontworpen om u voor te bereiden op het Certified User-examen. Hierna volgt een reeks oefeningen om u voor te bereiden op het Certified Professional-examen. Ten slotte wordt elk hoofdstuk afgesloten met twee quizzen, gemodelleerd rond de twee examens, om je kennis van de informatie in dat hoofdstuk te testen.

De concurrentie voor banen is groot en werkgevers kunnen het zich veroorloven om kieskeurig te zijn. Een gecertificeerd zijn ...

Kosten $ 66.02

Koop het op Amazon!