Structuurbeginselen van Autodesk Revit 2017 (R1): door Autodesk geautoriseerde uitgever


Om ten volle te profiteren van Building Information Modeling, de Autodesk® Revit®2017 (R1) Structuurgrondbeginselen studentengids is ontworpen om de concepten en principes te leren van het ontwerpen van een gebouw tot en met bouwdocumentatie met behulp van de Autodesk® Revit® 2017 (R1) Structuursoftware. Deze studentengids is bedoeld om studenten kennis te laten maken met de gebruikersinterface en de basisbouwcomponenten van de software, waardoor het een krachtige en flexibele tool voor structurele modellering wordt. Het doel is om u vertrouwd te maken met de tools die nodig zijn om het parametrisch model te maken, te wijzigen, te analyseren en te documenteren.

Behandelde onderwerpen

 • Inleiding tot de Autodesk Revit-software
 • Eenvoudige teken- en bewerkingshulpmiddelen
 • Niveaus en roosters instellen
 • Werken met weergaven
 • Een structureel project starten op basis van een gekoppeld architectonisch model
 • Structurele kolommen en muren toevoegen
 • Staanders en structurele platen toevoegen
 • Structurele versterking
 • Balken, spanten en kadersystemen
 • Analytische modellen en plaatsen van belastingen
 • Projectpraktijken om het leren te versterken
 • Bouwdocumenten
 • Annoteren bouwdocumenten
 • detaillering
 • Scheduling

Voorwaarden
Deze cursistengids introduceert de basisvaardigheden bij het leren gebruiken van de Autodesk Revit Structure-software. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat studenten ervaring en kennis hebben op het gebied van structuurontwerp en de bijbehorende terminologie.

Kosten $ 81.74

Koop het op Amazon!