Technisch BIM-project voltooien met Autodesk Revit: Architectuur - Structuur - MEPStel dat je bouwkundige, structurele, mechanische, elektrische en sanitaire modellen wilt maken van een gebouw met Autodesk Revit, maar je hebt geen praktische ervaring met het gebruik van Revit, dan is dit boek iets voor jou. U begint helemaal opnieuw en het boek begeleidt u stap voor stap bij het ontwikkelen van de modellen. Ik heb geprobeerd om alle informatie die nodig is om de modellen in het boek te ontwikkelen op te nemen. Ik hoop dat je op geen enkel moment vastloopt en verspil je tijd aan het doorzoeken van Help, internet of andere boeken om aan de onderwerpen te werken. Het boek leert je geen lessen om te onthouden of stelt je geen vragen om te beantwoorden. Vanaf hoofdstuk 1 start u uw model en aan het einde van elk hoofdstuk ziet u dat een deel van het model is voltooid. Het boek bestaat uit drie delen: Architectuur, Structuur en MEP. Je begint met het maken van een architectonisch model. Als het voltooid is, zult u het gebruiken om informatie voor structureel model te extraheren. In het laatste deel voegt u diensten (airconditioning, verlichting, elektriciteit en sanitair) toe aan uw architecturale model (gebruikt als gekoppeld model). Download voorbeeldbestanden op https://drive.google.com/open?id=0B0ostAbVyHuYa182SWdOYTNUTEk Ontvang AuotCAD-voorbeeldbestanden op https://drive.google.com/open?id=0B0ostAbVyHuYOXV2WFJlbEtUdG8

Kosten $ 13.50

Koop het op Amazon!