Interieurontwerp met Autodesk Revit 2017


De bedoeling van dit boek is om de student interieurontwerp een goed afgeronde kennis te bieden van de gereedschappen en technieken van Autodesk Revit. Deze vaardigheden kunnen vervolgens worden toegepast om de professionele ontwikkeling in zowel de academische wereld als de industrie te verbeteren.

Het algemene uitgangspunt van het boek is om Revit te leren terwijl het interieur van een advocatenkantoor met twee verdiepingen wordt ontwikkeld. De lezer krijgt een architectonisch model met gevestigde kolommen, balken, buitenmuren, minimale binnenwanden en daken om te werken. Hierdoor kan meer nadruk worden gelegd op het interieurontwerp dan op primaire architecturale elementen. De hoofdstukken chronologie volgen over het algemeen het typische ontwerpproces. Studenten zullen ontdekken dat dit boek hen helpt om hun ontwerpideeën en -vaardigheden accurater en efficiënter te ontwikkelen.

Het eerste hoofdstuk introduceert de lezer voor Revit, Building Information Modeling (BIM) en de beginselen voor het openen, opslaan en maken van een nieuw project. De tweede biedt een korte introductie tot het modelleren van basiselementen in Revit, waaronder muren, deuren, ramen en meer. Dit hoofdstuk is bedoeld om studenten te laten zien hoe krachtig Revit is en hen hopelijk enthousiaster maakt om het te leren.

De rest van het boek wordt besteed aan de ontwikkeling van de binnenruimte van het advocatenkantoor met een vastgesteld ruimteprogramma. Een student leert hoe te bekijken en navigeren binnen het meegeleverde 3D-architectonisch model, het beheren en creëren van materialen en het ontwikkelen van ruimtes met muren, deuren en ramen. Nadat alle spaties aan het model zijn toegevoegd, worden verschillende gebieden verkend en gebruikt als basis voor Revit-opdrachten en -workflows.

Aan het einde van deze tutorial zal de lezer in staat zijn om vloerafwerkingen, plafonds met soffits, kastwerk, aangepaste receptie, toiletten, meubels en verlichtingsarmaturen te modelleren. Extra functies zoals tags, schema's en fotorealistische weergave komen aan bod.

Over de video's

Elk boek bevat toegang tot uitgebreide videotraining gemaakt door de auteur Daniel Stine. De video's maken het gemakkelijk om de ...

Kosten $ 63.95

Koop het op Amazon!