Autodesk wordt uitgebreid met Preconstruction met BuildingConnected Buy> ENGINEERING.com

Autodesk wordt uitgebreid met Preconstruction met BuildingConnected Buy
Emily Pollock gepost op december 31, 2018 |

BuildingConnected is een platform dat is ontwikkeld om de preconstructiewereld te verenigen. Het bevat mogelijkheden voor onderaannemers om de projecten te organiseren waarop ze bieden. (Afbeelding met dank aan BuildingConnected.)

Autodesk heeft aangekondigd dat het bedrijf voor preformsplanning, BuildingConnected, $ 275 miljoen zal verwerven, na aftrek van verworven contanten. De overname voegt preconstruction tools toe aan de portfolio van Autodesk en zal het dichterbij brengen als een echte end-to-end constructieoplossing.

BuildingConnected is specifiek opgericht om het preconstructieproces te stroomlijnen en algemene aannemers en belanghebbenden in onroerend goed te verbinden met onderaannemers en verkopers. Het bedrijf is misschien het best bekend om zijn online platform voor biedingsbeheer, waarmee contractanten hun biedingen van concurrerende onderaannemers / verkopers op dezelfde plaats kunnen opslaan en vergelijken. Ze bieden ook TradeTapp, een platform dat marktgegevens gebruikt om risicoanalyses uit te voeren voor aannemers die onderaannemers kiezen. In oktober kondigde het bedrijf de release van Bid Board Pro aan, een platform waar onderaannemers projecten kunnen vinden en volgen om op te bieden. CEO Dustin DeVan heeft het aangekondigd als "de eerste alles-in-één-oplossing voor de industrie om het biedproces te stroomlijnen en te automatiseren."

In Autodesk U, CEO van dit jaar, sprak Andrew Anagnost over het "industrialiseren" van het bouwproces, waardoor de ...

Lees verder