Component Hoogteveranderingen met Wall Base Offset

Bij het plaatsen van componenten op een wand in Revit, kan hetzelfde onderdeel anders bewegen wanneer de hoek van de muurbasis verandert. Dit kan de gebruiker frustreren door niet te begrijpen waarom het gebeurt. Niemand wil dat hun component van hoogte verandert als ze het niet verwachten.

Wanden kunnen de onderkant verschuiven naar boven (positieve afmeting) of naar beneden (negatieve afmeting) om de voet van de muur omhoog of omlaag te brengen. Hoewel het merendeel van de tijd de muur op vloerniveau zal zijn, zijn er vaak momenten waarop de muur boven de vloer moet zijn. Een paar voorbeelden zijn een muur die op een betonnen stoeprand gaat of een muur die dienst doet als binnenwelving. De Basiscompensatie parameter voor de muur is gewijzigd in de VASTGOED palet wanneer de muur is gemarkeerd.

De bovenstaande afbeelding toont de Basiscompensatie parameter naar 1'-0 "boven de Eerste Verdieping niveau.

De onderstaande illustratie toont 2-sectie-aanzichten van hetzelfde componenttype geplaatst op een buitenmuur in verschillende 2 ...

Lees verder