Dynamo Primer Slide Deck

Het is een tijd geleden sinds mijn laatste bericht op deze blog. Ik had het geluk om betrokken te zijn bij zeer interessante projecten met klanten van Autodesk Consulting over de hele wereld, vooral rond het automatiseren van workflows met Dynamo met andere Autodesk-software zoals Revit of Civil 3D.
In de afgelopen paar jaar heb ik veel van deze opdrachten gedaan en ben ik begonnen met het verzamelen van materiaal om Dynamo-workshops te ondersteunen. Ik deed dit natuurlijk niet alleen, ik heb veel van het geweldige werk dat het team van Dynamo heeft gedaan bij het documenteren van de tool verwezen naar Dynamo Primer en GitHuben ik ben ook erg dankbaar aan andere collega's zoals Dieter en Daniel die direct hebben bijgedragen aan het verbeteren van de inhoud van dit materiaal.
Sinds 2015 ben ik een aanpak aan het ontwikkelen om Dynamo binnen een grote organisatie op wereldwijd niveau te implementeren (van een paar honderdsten tot tienden duizenden gebruikers om je een idee te geven), de processen om standaarden en consistentie van de grafieken te controleren om het te maken gemakkelijk voor de gebruikers en ...

Lees verder