DE RANDEN AFDALEN

We lopen langs de randen van de Bank naar het Noorden en het Westen: een reeks smalle driehoekige ruimten net achter de schermmuur die moet worden opgeruimd, verhoogd, opnieuw beoordeeld.

We keken naar de lagere lijfrentes (bovenste en onderste) in de laatste post maar één. Ik ben niet blij met de nauwe doorgang tussen de kantelen en de Upper Reduction Annuities. Was het echt zo? Kan het breder worden gemaakt door de bovenwand op de ondereinden van de balk te ondersteunen? Flitsstralen misschien om de lading metselwerk te ondersteunen die verschoven is van de muur eronder? Als de loopbrug hier geblokkeerd was, hoe kwamen de bewakers dan langs de kantelen langs Threadneedle Street? Hmmm. Let op de borstwering en trap achter de barakken die ik probeer uit elkaar te houden. Veel vragen, maar we gaan zeker vooruit. O ja, die ramen in de toren boven de Rustieke Lobby, groepen van drie aan elke kant, maar ik denk dat degenen die terug in de bovenste verdieping keken, blinde uitsparingen waren. Iets anders om te krijgen ...

Lees verder