AutoCAD-metertekening converteren naar inch-voetentekening

Tijdens het werken met de metingen in AutoCAD één probleem is één vraag heel gebruikelijk, namelijk wanneer een AutoCAD-tekening in voet of inch is maar moet worden omgezet in metrische eenheden of vice versa, wat zullen de stappen zijn? Hoewel deze vraag een paar keer is gesteld, is het antwoord eenvoudig; er zijn enkele volgende stappen die zullen helpen bij het omzetten van de metingen.

In dit artikel gaan we het hebben over het proces van het converteren van een AutoCAD-tekening van Metric naar Inches, hier zijn de te volgen stappen:

• In eerste instantie moet het nieuwe bestand in het venster worden geopend met het volgende pad: klik op het menu Bestand> klik op de optie Openen om een ​​nieuw bestand te openen.
• Vervolgens moeten de eenheden kiezen; in het commando vak kunnen gebruikers UN typen die een dialoogvenster zullen openen, in dit dialoog venster Type, Precisie en Eenheid om te schalen moet veranderen.
• Ga vervolgens naar de opdrachtregel, klik op Insert Command en voer INSERT in.
• Zoek vervolgens de structuur en open deze van de bestandslocatie.
• Als de dimensie ...

Lees verder