WINDREESNAAM HERWINDEN

Dit is een "throwback" -post, half voorbereid een maand geleden, maar nooit afgemaakt.
Waarom doet u dit in BIM? Het is een andere vraag, afhankelijk van waar je de nadruk op legt. WAAROM. ... spreekt tot motivatie. Ik begon dit model in een opwelling, uit nieuwsgierigheid, als een persoonlijk onderzoeksproject en streefde mijn interesse na naar "hoe gebouwen werken". Na een goede 4-jaren te hebben doorgebracht met de nadruk op de Bank of England en de klassieke stijlen die de westerse architectuur gedurende een aantal 400-jaren domineerden, was het misschien tijd om mijn aandacht te richten op de gotische modus die aan het classicisme voorafging en een tijdje in de 19 opdookth eeuw als een soort van verstoring op weg naar het modernisme.


Dus het "WAAROM" heeft te maken met onderzoek, met behulp van BIM om de rol van gebouwen in de menselijke geschiedenis te onderzoeken.

DOING ... legt de nadruk op activiteiten, tools en processen. We leren door te doen. Dit is samenwerking. We communiceren op een actieve manier met elkaar, proberen verschillende hulpmiddelen uit en delen de resultaten via Social ...

Lees verder