16 Stappen om een ​​deurfamilie te creëren in Revit

In de vorige blogbericht, we hebben alle basisprincipes behandeld om een ​​deurfamilie op de juiste manier te maken. In deze zelfstudie gebruiken we deze kennis om een ​​eenvoudige draaideur te maken. De deur heeft een stalen frame en zal grotendeels worden aangepast voor gebruik binnenshuis op droge wanden. Het heeft een eenvoudig paneel zonder beglazing.

Het bevat een eenvoudige hendel met hendel aan beide zijden van het paneel, met een aanpasbare hoogte van de slagafstand. De deurschommel kan worden aangepast met een hoekparameter. Het bevat een formule om een ​​waarde te berekenen voor de afmetingen Ruwe hoogte en Ruwe breedte. De materialen zijn aanpasbaar in een project voor het deurkozijn, het deurpaneel en alle hardware.

Sommige elementen worden direct in de familie opgenomen, maar sommige andere elementen worden ingevoegd als geneste families.

-optimale revit-door-structuur-vid.png

...
Lees verder