ACA: Schedule achtergrondmasker plannen

Ik veronderstel dat ik dit ooit in het verleden heb geweten, maar omdat ik er nooit gebruik van heb gemaakt, gleed het uit mijn gedachten. Onlangs moest ik wat Schedule Tags maken om een ​​aantal toegeschreven Block References te vervangen. De kenmerkdefinities in de blokverwijzingen hadden maskering op de achtergrond ingeschakeld, zodat ze boven op ander lijnwerk konden worden geplaatst en het masker ervoor zorgde dat de inhoud van het kenmerk leesbaar bleef.

Ik maakte gebruik van de afbeeldingen uit de Block Reference en leidde het door de DefineTag commando om de Schedule Tag Multi-View Block-referentie te maken. Ik hoopte dat het achtergrondmasker op de kenmerkdefinitie zou worden gerespecteerd in de Schedule Tag, maar dat was het niet. Er is een internetzoekopdracht opgedoken dit Autodesk Knowledge Network-artikel, waardoor ik opnieuw kon leren wat ik waarschijnlijk was vergeten. U maakt een AEC-polygoonstijl om te gebruiken voor het achtergrondmasker; op het tabblad Overig vinkt u het selectievakje aan Gebruik achtergrondmasker schakelen.

Als je de rand van de AEC niet wilt ...
Lees verder