Efficiëntie in de AEC-industrie - Going Beyond BIM


De industrie, engineering en constructie (AEC) moeten efficiëntie in levering en productie realiseren, de huidige inefficiënties resulteren in slechte projectprestaties, winstderving en verhoogd risico. Er zijn drie duidelijk afzonderlijke entiteiten die samen moeten komen om de functie uit te voeren van het leveren van onze gebouwde omgevingsprojecten; A: de klant, B: de ontwerpers en C: de constructeurs. Deze opereren allemaal als afzonderlijke entiteiten, maar verstrikt op vraag van het project. Sommige contracttypen voor projectlevering proberen de samenwerking te 'vergemakkelijken', maar in essentie kan hetzelfde worden bereikt met de juiste begeleiding, grondige eenvoudige bereidheid om samen te werken met alle belanghebbenden. De industrie eist innovatie, dit is keer op keer bewezen door de adoptie en integratie van technologie in het afgelopen decennium. De veranderingssnelheid die nodig is om niet alleen marktparticipatie, blijvende winstgevendheid en zelfs concurrentievoordeel te behouden, is ...

Lees verder