NOTRE DAME - VOORUITGANG VAN HET TEAM

Het model zoals het was aan het begin van deze post


Er is een netwerk van onderhoudstoegangsroutes die we net beginnen te begrijpen. De volgende afbeelding is net op LinkedIn geplaatst meer dan een week geleden en heeft meer dan gehad 26,000-weergaven. Het laat zien een half verborgen uitkijkplatform tussen de twee torens, direct boven het orgelhok. In de torens aan weerszijden zijn massieve houten frames om de te ondersteunen kerkklokken. Orgelmuziek en de klokkengelui: de klanken van het middeleeuwse christendom. Ik dwaal af.


Vanaf hier je kunt kort door de hoeken van het dak komen, ongeldig aan ontstaan ​​op dakranden niveau hoog boven het schip aan de noord- of de zuidkant. Met het steile dak aan één kant, en een stenen balustrade aan de andere, je kunt mee lopen een goot / toegangsgalerij, helemaal tot aan de kruising met de Transepten


Op dit punt wordt de route gecompliceerd, en een element van giswerk kruipt erin. Het is vrij duidelijk dat het triforium Galerij (1) is verbonden met de toegangsgoot (2) door een ...

Lees verder