Project Egress 3D Model

Egress Hatch Fusion 360-tekening

De Apollo 11 Command Module CM-107 Columbia Egress komt uit Autodesk Fusion 360. Ze zullen volgende week een replica samenstellen uit bewerkte en 3D geprinte delen in het Smithsonian Air and Space Museum met Adam Savage. Iedereen kan nu het Fusion 360-model downloaden. http://3d.si.edu/apollo11cmhatch. 3D-scans met hoge resolutie gebruiken van het luik dat is vastgelegd in de Nationaal lucht- en ruimtemuseum door Autodesk en de Smithsonian Digitaliseringsprogramma Kantoor, technische student Andrew Barth was in staat om de werkende componenten die deel uitmaken van de verschillende ingewikkelde mechanica van het luik met behulp van reverse engineering en CAD-modellen te modelleren Autodesk Fusion 360 (gratis voor studenten en hobbyist). Door het scanmodel voor het luik, geproduceerd door het Smithsonian Digitalization Program Office, te importeren, kon hij direct functies en componenten meten om nauwkeurig gedimensioneerde onderdelen te maken. Voor complexere onderdelen, zoals het versnellingsmechanisme waarmee astronauten het luik kunnen openen en sluiten, verwees hij naar ...

Lees verder