Snelle trucs om een ​​kolomlay-outplan te tekenen in AutoCAD

In kolomlay-outplan zijn de kolomgrootte en de kolomlocatie aanwezig. Het kolomlay-outplan speelt een cruciale rol voor een structuur. De kolomlay-out helpt bij het achterhalen van de exacte positie van de structuur.

Hoe het perfecte kolomlay-outplan te tekenen met AutoCAD

Normaal gesproken wordt de tekening van het kolomlay-outplan handmatig of via AutoCAD uitgevoerd. AutoCAD-software is de meest populaire software voor tekenen. Hieronder enkele handige richtlijnen om de kolomlay-out duidelijk in AutoCAD te tekenen.

1. Kolomvormselectie: aanvankelijk is het vereist om de kolomvorm te selecteren. Er zijn verschillende soorten kolomvormen in verschillende structuren, die variëren van cirkelvormige, rechthoekige, kolomvormige kolommen.

2. Teken de kolom: Zodra de vorm van de kolom is afgehandeld, moet de tekening van de kolom worden gestart. Teken de kolom met rechthoek (rec + Enter) of cirkel (c + Enter) commando.

3. Afrekening van de kolompositie: Locatie van de kolompositie wordt beschouwd als het meest vitale onderdeel van een ...

Lees verder