Smithsonian Apollo 50-evenementen volgende week

beeld

Volgende week zijn er meerdere evenementen ter herdenking en viering van de 50th van de Apollo 11-missie en de eerste mens die op het oppervlak van de maan wandelt. Er is ook een leuk evenement op de 18th met Adam Savage.

"Project Egress" Bouw evenement volgende week. Een samenwerking met Adam Savage en Tested.com
Juli 18, 2019 op 11: 00am op de Nationaal lucht- en ruimtemuseum in Washington DC. GRATIS

Dit luik is geconstrueerd op basis van een 3D-scanproject met de Smithsonian Digitalization Office en Autodesk. Bekijk de video hier. Dit was een zeer nauwkeurige en gedetailleerde scan van de opdrachtmodule "Columbia" met behulp van verschillende geavanceerde technologieën zoals fotogrammetrie, LiDAR en 5 verschillende soorten gestructureerde lichttechnologie om een ​​volledige 3D digitale tweeling van de opdrachtmodule te maken van de miljarden punten naar bestuderen en bewaren.

3D-scans met hoge resolutie gebruiken van het luik dat is vastgelegd in het National Air and Space Museum, technische student Andrew Barth kon reverse engineer en ...

Lees verder