Het generatieve ontwerp voor AEC Intensive Residency start in Toronto

Gisteren markeerde de eerste dag van een heel speciaal 2-week-evenement in het spirituele huis van Generative Design voor AEC - tenminste vanuit het perspectief van Autodesk - ons nieuwe kantoor in het MaRS-district van Toronto. (In alle eerlijkheid is het spirituele thuis waarschijnlijk waar The Living in New York werkt, maar het kantoor van de MaRS is op zijn minst een belangrijke tempel. 😉

In de komende twee weken zullen 7-teams van 3 continenten - zowel uit de industrie als de academische wereld - Dynamo en Refinery gebruiken om generatieve workflows op verschillende architectonische schalen te implementeren. We verwachten dat de deelnemers en het Autodesk-team veel leren tijdens dit intensieve proces.

Hoewel ik het evenement niet persoonlijk bijwoon, zal ik op maandag volgende week een workshop op afstand houden over het gebruik van Capturefinery. (De eerste week gaat meer over "generatief denken" en aan de slag met het implementeren van Dynamo-grafieken die met Refinery werken, tegen de tweede week zijn de teams hopelijk klaar om te starten ...

Lees verder