Upgraden naar Viewer v7.0 forge

ik heb gezegd een paar weken geleden dat ik een deel van mijn tijd in de Forge Accelerator in Barcelona had doorgebracht met het migreren van de Dasher 360 codebase om met v7.0 van de Forge-viewer te werken. Deze versie van de kijker heeft wel degelijk veranderlijke veranderingen - die allemaal zouden moeten zijn gedocumenteerd in het blogbericht van Jaime - maar ik vond het de moeite waard om de veranderingen die ons beïnvloedden op een rij te zetten in een eigen post.

Update van forge-viewer

De eerste grote verandering waar we mee te maken hadden - en deze was alomtegenwoordig, hoewel gemakkelijk te hanteren - was de promotie van GuiViewer3D vanuit de Private namespace als een volledig ondersteund lid van Autodesk.Viewing. Dit betekende een eenvoudige zoekopdracht en vervanging via de codebase om Autodesk.Viewing.Private.GuiViewer3D te wijzigen in Autodesk.Viewing.GuiViewer3D. Gemakkelijk.

De andere grote "verbreking" wijziging was dat we onze onDocumentLoad () handler moesten aanpassen om Autodesk.Viewing.Document.getSubItemsWithProperties () niet meer te gebruiken: in plaats daarvan gebruiken we nu doc.getRoot (). Zoeken (opties), waar opties zijn dezelfde die we eerder hebben gehaald ...

Lees verder