ROAD SHOW DAGBOEK

Week een van mijn expeditie naar het VK. Een familiebarbecue en de meest zenuwslopende cricketwedstrijd in de geschiedenis. Dan op en over mijn reizen op maandagochtend.
Ik ontmoette Lee Saunders in Salisbury en had een goed gesprek over van alles en nog wat, maar vooral de "Heritage Business" en het gevaar dat de mensen met de handelsvaardigheden en ervaring het fysieke werk doen en nog belangrijker misschien die kennis doorgeven en wijsheid over de komende generaties ... (lange zin) het gevaar dat ze buitenspel worden gezet.

Lopend door de kathedraal van Salisbury met een scherper oog, nu ik een gotisch gebouw met mijn BIM-potlood heb bestudeerd. Wat is die grijze steen, gebruikt voor vrijstaande kolonetten? Het bewonderen van de gravure van de crocket hoofdsteden. De lancetvensters en minder compacte massa vroeg-Engels vergeleken met de Notre Dame. Salisbury Museum is een huisgebouw dat dateert uit de middeleeuwen met tentoonstellingen die veel verder teruggaan in de diepe geschiedenis.Trein naar Londen. Wakker worden…

Lees verder