13 Beginner Fouten te vermijden in Revit

In de afgelopen 10-jaren kreeg ik de kans om veel beginners te coachen met Revit. Ik realiseerde me dat dezelfde fouten steeds opnieuw worden herhaald. Ze worden vaak veroorzaakt door gebruikers die Revit proberen te gebruiken alsof het AutoCAD is. In dit bericht zullen we deze frequente fouten behandelen en een oplossing bieden om ze te voorkomen.

Voordat we aan de slag gaan, is er wat spannend nieuws.

Ons populaire BASICS-leerpakket is volledig bijgewerkt en vernieuwd! Het zal donderdag worden vrijgegeven, September 26th 2019. Pre-order nu en 25% opslaan door code te gebruiken 2020 bij het afrekenen. U ontvangt onmiddellijk een bonusbrochure PDF genaamd "12 Revit Tools die beginners moeten gebruiken".

Terug naar het onderwerp. Dit blogbericht heeft een volledige videozelfstudie die u hier kunt bekijken:

1- EXPLODE DWG-BESTAND BINNEN REVIT

Deze…

Lees verder