ATG Webinars: Hoofdfunctionaliteit & de beheerder bewerken in de Superdoor Configurator & BIM Project Suite - Invisibility Advisor

ATG Webinars op donderdag, 9 / 26

Hoofdfunctionaliteit en bewerken van de beheerder in Superdoor Configurator bij 12 PM CDT

Worstel je met het beperkte aantal deuren dat de standaard imperiale bibliotheek biedt? Heeft u ook moeite om een ​​contentmaker bij u op locatie te hebben om andere deuropties te ontwikkelen die u mogelijk nodig hebt voor projecten? Neem de tijd om kort te leren over de Superdoor Configurator, van CTC Software. We zullen stappen doorlopen van hoe de wizard een groot aantal deurtypen kan configureren, waardoor een enorme deurbibliotheek voor u ontstaat.

Registreer hier- https://bit.ly/2lGSmPS

BIM Project Suite - Invisibility Advisor bij 2 PM CDT

Verspil geen tijd en frustratie aan het zoeken naar elementen. Laat deze tool u 60 variaties van zoeken besparen om u te helpen productiever te blijven. Gebruikers verliezen 2-4 uren per week bij het oplossen van problemen met de zichtbaarheid van objecten. Een ROI, zelfs 1 uur per week in tijdsbesparing, met Invisibility Advisor kan een gemiddelde stevige $ 3400 per jaar per Revit-gebruiker besparen. Laat…

Lees verder