BIM is eenvoudig

De vraag die ik het meest van mensen hoor is: "Waarom faalt BIM in sommige bedrijven?" Het meest eenvoudige antwoord is te veel complexiteit en onvoldoende onderwijs. BIM is het meest succesvol in bedrijven die de waarde begrijpen die het biedt: deze waarde wordt ontgrendeld wanneer de implementatie eenvoudig te begrijpen en op te nemen is.

Als uw team BIM wil gebruiken, moet u langzaam beginnen en ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om te leren Waarom en hoe uw systeem functioneert. Dit is de sleutel tot volledige acceptatie. Uw team kan verschillende niveaus van expertise en begrip hebben, maar de juiste soort opleiding zal hen helpen succesvol samen te werken.

Dus: wat heb je nodig om je team op te leiden? Het eerste ding is zorgvuldig documentatie maken. Ik maak graag mijn documentatie en mijn curriculum rond het idee dat ik BIM aan mijn oma probeer uit te leggen. Ze is verre van dom, maar ze heeft achtergrondinformatie nodig om te begrijpen hoe BIM werkt.

Meestal als we een nieuwe baan beginnen, zijn BIM-leiders ...

Lees verder