Breng vandaag nog uw vragen naar Autodesk

beeld

Als u vragen heeft over AutodeskAEC-producten en AutoCAD, vandaag is jouw dag met het AEC Answer Day-evenement.

Hoe The Day zal werken in de ENGLISH Community:

Ons team van experts bevindt zich in de volgende communitycategorieën van 24th september, 2019 van 6: 00am tot 2: 00am op september 25th PST klaar om uw vragen te beantwoorden. Kies gewoon uw productcategorie, selecteer een forum en klik op de knop "Een nieuw bericht maken" om uw vraag te stellen.

U kunt onze experts in de community gemakkelijk herkennen. Als ze het Autodesk-pictogram bij hun naam hebben, zijn ze Autodesk-werknemers. Als ze het Autodesk Expert Elite-pictogram bij hun naam hebben, zijn ze niet in dienst van Autodesk, maar ze zijn zeer goed geïnformeerd.

Als u technische vragen heeft, hoe meer ...

Lees verder