Verbeterde GIS-integratie en meer - Maak kennis met InfraWorks (2020.1)

Autodesk introduceerde voor het eerst de integratie van BIM en Esri's GIS-gegevens via InfraWorks, waardoor een beter infrastructuurontwerp mogelijk werd door een rijker, realistisch contextmodel van het project op te zetten. InfraWorks ontwerpsoftware ondersteunt BIM-processen. Civieltechnische professionals kunnen infrastructuurprojecten conceptualiseren, optimaliseren en visualiseren - allemaal in de context van de gebouwde en natuurlijke omgeving. Naarmate de verbinding tussen BIM en GIS wordt verdiept, blijft InfraWorks evolueren en zorgt voor nog meer gestroomlijnde gegevensstromen. De Autodesk Connector voor ArcGIS onderhoudt een live link naar ArcGIS Online, waardoor alle belanghebbenden in alle fasen van het project toegang hebben tot de meest actuele gegevens. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over de nieuwste upgrades van de Autodesk Connector voor ArcGIS in InfraWorks (2020.1): eerder deze maand kondigde Autodesk ook de nieuwste release van Civil 3D aan, die voor het eerst toegang gaf tot GIS-gegevens binnen Civil 3D . Doe met ons mee…

Lees verder