Doe mee met ATG voor een Minnesota Bluebeam-trainingsdag op oktober 9

ATG nodigt u graag uit voor een Bluebeam-trainingsdag op ons kantoor in Minnesota op woensdag 9. Wilt u of iemand in uw bedrijf alles leren over Revu? Neem dan deel aan ATG's Bluebeam-gecertificeerde instructeur Scott Mizsak voor deze educatieve sessie waarmee u vertrouwd raakt met de kerntools die Revu te bieden heeft.

Ontworpen met de nieuwe Bluebeam Revu-gebruiker in het achterhoofd, is deze klasse bedoeld om de nieuwe gebruiker vertrouwd te maken met de interface van Revu en de kerntools die Revu te bieden heeft. Gebruikers zullen deze klasse nuttig vinden om de kernconcepten van Revu te verbeteren of kennis op te doen. Om de voordelen van deze klasse te maximaliseren, moet de gebruiker beschikken over elementaire computervaardigheden.

Wat zal worden gedekt?

• Interface, navigatie, profielen

• Postzegels

• Gereedschapskist

• Opmaaklijst

• PDF maken

• Documentbeheer en -instellingen

• Inleiding tot Studio

• Studio-sessies

Neem contact op met uw ATG Account Executive bij 1.800.935.4894 naar RSVP en leer ...

Lees verder