Revizto BIM360-integratie vrijgegeven - hier is hoe het te gebruiken

Revizto BIM360-integratie vrijgegeven - hier is hoe het te gebruiken

Na de integratie van Revizto met Procore en Box, kunt u vanaf vandaag ook Revizto verbinden met BIM 360 Docs en BIM 360 Team. Hiermee kunt u bladeren door BIM 360 gehoste bestanden binnen Revizto, ze koppelen aan problemen en gehoste PDF's converteren naar bladen die u eenvoudig kunt markeren.

Download het vanaf hier

Dit opent enkele opwindende mogelijkheden:

  • u kunt PDF's van uw project uploaden naar BIM 360 Documenten en vervolgens synchroniseer en converteer die bladen automatisch naar Revizto 2D-bladen. U kunt deze bladen vervolgens markeren met de Revizto issue-tracker. Je zou zelfs de extreem snelle 'viewport sync' van de Revizto Revit-invoegtoepassing kunnen gebruiken om die PDF's voor 2D naar 3D overlay daadwerkelijk in te schakelen. Dit levert mogelijk een enorme prestatieverbetering op voor het bestaande exportproces van Revizto naar Revit-platen.
  • u kunt inbedrijfstellingsdocumenten, specificaties en andere projectdocumenten opslaan op BIM360 en deze live documenten vervolgens koppelen aan problemen in Issue Tracker
  • je zou de BIM kunnen nemen ...

Lees verder