Het eerste BIM 360 community-evenement in Zwitserland

Gisteren was ik terug in het NEST-gebouw in Dübendorf voor het eerste BIM 360 community-evenement van Autodesk in Zwitserland. Het was leuk om daar weer te zijn, al was het maar om de voortgang van de bouw van te zien het HiLo-dak. Hier is het uitzicht vanaf de grond:

NEST van onderen

Ik ging ook naar boven om een ​​paar foto's van het dak te nemen. Je ziet duidelijk de gebreide kabels die de structuur ondersteunen.

Gebreide kabels

Meer gebreide kabels

Nog meer gebreide kabels

Er waren ook een paar mensen die aan de structuur werkten. (Ik haalde mijn kiekjes uit een open deur omdat ik ze niet wilde storen.)

Iemand breit kabels

Maar ik was er natuurlijk niet om de HiLo-voortgang te inspecteren. Het BIM 360-evenement begon met een introductie door Daniel Schiller, onze Strategische Account Manager voor AEC in Zwitserland.

Daniel's introductie

Je weet dat je op een evenement in Zwitserland bent als er iets is Rivella bediend worden. (Als je niet weet waar ik het over heb, moet je het proberen: een koolzuurhoudende drank afgeleid van melk. Ik maak geen grapje… en het is echt goed!)Frisdranken

Het evenement werd in het Duits gehouden, maar het lukte me om een ​​...

Lees verder